-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 18 /09:14

Įsiaudrinęs pacientas nutraukė Pasvalio ligoninės rentgeno kabineto darbą – šliūkštelėjo aitraus skysčio

Po išpuolio Pasvalio miesto ligoninės rentgeno kabinete teko kviesti specialiąsias tarnybas, o neramumų kaltininką vežti į areštinę.
Rentgeno nuotrauka
Rentgeno nuotrauka / Kadras iš "Youtube"

Kaip antradienį praneša Policijos departamentas, rugsėjo 17 d. apie 14 val. 45 min. Pasvalyje, Geležinkeliečių g., Pasvalio miesto ligoninėje, į rentgeno kabinetą užėjęs asmuo ant kabineto grindų pripylė neaiškios kilmės, aštraus kvapo, geltonos spalvos skysčio, nuo kurio kabineto laborantei K.J. (gimusiai 1972 m.) pradėjo graužti gerklę.

Dėl to buvo nutrauktas rentgeno kabineto darbas, iškviestos specialiosios tarnybos. Įtariamasis K.I. (gimęs 1982 m.) uždarytas į areštinę.

Tyrimas tęsiamas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, į įvykio vietą Geležinkeliečių g. 70 atvykus gelbėtojams, iš patalpos evakuoti 6 žmones, atidaryti langai išvėdinimui, patalpa aptverta „Stop“ juosta.

Incidento likvidavimo operacijoje, be PAGD atstovų, dar dalyvavo Visuomenės sveikatos centro, bendrojo skyriaus vyriausiasis specialistas, savivaldybės, policijos atstovai. Visuomenės sveikatos centro atstovas ir policijos kriminalistai paėmė išlietos medžiagos pavyzdžius tyrimams.

Rentgeno kabinetas buvo uždarytas, tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius