Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsiskolinęs skolų išieškojimo bendrovės direktorius užpuolė „General Financing“ darbuotoją

Finansų įstaiga „General Financing“ Vilniaus policijos komisariatui pateikė pareiškimą dėl skolų išieškojimo bendrovės „Skolų suderinimo grupė“ vadovo Rimanto Persinevičiaus nederamo elgesio su finansų įstaigos skolų išieškojimo specialistu, teigiama „General Financing“ pranešime spaudai.
Temos: 1 Užpuolimas

Šių metų kovo 23 dieną apie 17:30 val. Rimantas Persinevičius, būdamas neblaivus, grasino, o vėliau ir užpuolė „General Financing“ tiesioginio bendravimo skolų išieškotoją. Į įvykio vietą buvo iškviesta policija, įtariamasis sulaikytas. 

Skolų išieškojimo bendrovės „Skolų suderinimo grupė“ vadovas Rimantas Persinevičius, kaip privatus asmuo, finansų įstaigai „General Financing“ yra skolingas daugiau nei 59 tūkstančių litų. Bendrovė tiesioginio bendravimo skolų išieškotoją į minėto skolininko namus buvo priversta siųsti po to, kai pastarasis nereagavo į iki tol taikytas skolų išieškojimo priemones: SMS žinutėmis bei įprastu paštu siųstus priminimus apie skolą, neatsiliepė telefonu. „General Financing“ skolų išieškotoją Rimantas Persinevičius užpuolė savo namo laiptinėje iš kart po to, kai sužinojo, kokiu tikslu jį aplankė finansų įstaigos atstovas. Kilęs konfliktas buvo išspręstas tik pasirodžius policijos pareigūnams. Po šio incidento, kovo 24 dieną „General Financing“ skolų išieškojimo specialistai sulaukė „Skolų suderinimo grupė“ vadovo Rimanto Persinevičiaus skambučio, kurio metu buvo pagrasinta su jais susidoroti.

„Klientas, pats būdamas skolų išieškojimo bendrovės vadovu, piktybiškai vengia grąžinti skolą mūsų bendrovei. Per beveik penkerius bendrovės gyvavimo metus neteko susidurti su tokiu agresyviu ir smerktinu skolininko elgesiu, – teigia finansų įstaigos „General Financing“ generalinis direktorius Konstantinas Balakinas. – Skolų išieškojimo specialistus siunčiame į skolininkų namus tam, kad pasiūlytume išeitį iš susiklosčiusios situacijos, aptartume abiems pusėms priimtinus skolų grąžinimo būdus. Vengdami skolų išieškojimo specialistų, ir ypač taip necivilizuotai  elgdamiesi su jais, skolininkai tik pablogina savo padėtį“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius