-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Islandas vogtu mikroautobusu į Lietuvą gabeno vogtą motociklą (nuotraukos)

Klaipėdos uoste pasieniečiai sulaikė mikroautobusą „Volkswagen Transporter“, kuriame buvo gabenamas motociklas „Yamaha“. Įtariama, kad abi šios Šengeno vidaus reisu gabentos transporto priemonės yra vogtos. Sulaikytas ir jas iš Švedijos gabenęs Islandijos pilietis.
Vogtas motociklas
Vogtas motociklas. / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, šeštadienį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto užkardos pasieniečiai patikrino keltu iš Karlshamno atplaukusio 24-erių islando vairuojamą 2008 m. laidos Volkswagen Transporter su Belgijos registracijos ženklais. Uostamiesčio pasieniečiai netruko išsiaiškinti, kad mikroautobusas, įtariama, yra vogtas. Jo paieška yra paskelbta Olandijoje.

Be to, mikroautobuse VSAT pareigūnai aptiko motociklą Yamaha be numerių išlaužta užvedimo spynele. Islandijos pilietis pasieniečiams negalėjo pateikti jokių motociklo įsigijimo dokumentų. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad Yamaha, kaip vogtas, yra ieškomas Danijoje.

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Islandą pasieniečiai po apklausos paleido. Automobilis ir motociklas saugomi Pakrančių apsaugos rinktinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius