Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išleistas iš policijos komisariato girtas kaunietis įsiprašė į areštinę

Tik paleistas iš policijos komisariato girtas kaunietis išplūdo pareigūnus, vėliau susimušė su policininkais ir atsidūrė areštinėje.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Kaip informuoja Kauno policija, pirmadienį pilietis R.T. (gim. 1978 m.) dėl smulkaus svetimo turto pagrobimo buvo pristatytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariatą administracinio teisės pažeidimo protokolui surašyti.

Surašius protokolą, minėtas pilietis apie 21.15 val. buvo išleistas namo. R.T. išeidamas iš komisarito patalpų pradėjo užgaulioti dirbančius policijos pareigūnus. Eidamas pro lauko duris R.T. pradėjo necenzūriniais žodžiais plūsti ten stovėjusią pareigūnę ir reikalavo atiduoti daiktus. Į policijos komisariatą pristatytas R.T. jokių daiktų neturėjo.

Pamatęs tokį piliečio elgesį, prie komisariato lauko durų priėjo dar vienas pareigūnas. Tada R.T. paėjo kiek toliau, bet vėl sugrįžo. Piliečio R.T. porą kartų buvo paprašyta, kad nusiramintų ir eitų namo, tačiau R.T. neklausė teisėtų policijos pareigūnų nurodymų ir vėl ėmė plūsti pareigūnus necenzūriniais žodžiais, aiškino, kad jis jau paleistas, kad jame niekas nieko nebepadarys, kad jis tuoj sumuš pareigūnus.

Piliečio dar kartą buvo pareikalauta nutraukti neteisėtus veiksmus, bet R.T. ir toliau plūdo pareigūnus, be to, pradėjo smurtauti pareigūnų atžvilgiu.

R.T. buvo sulaikytas ir uždarytas į Kauno apskrities VPK areštinę. Vėliau jam nustatytas 2,94 prom. alkoholio girtumas.

Grumtynių su R.T. metu pareigūnei buvo sužalotas dešinės rankos smilius, pareigūnui nubrozdintas dešinės rankos nykštys. Taip pat buvo apgadintos Kauno apskrities VPK Kauno m. Centro PK lauko durys.

Kauno m. Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo.

Kauno apskrities policija primena, kad už tokį nusikaltimą baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius