-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 23

Įspėjimas eismo dalyviams: siaučia VW vairuotojas – tyčia sukelia avariją ir iškart reikalauja pinigų

Vairuotojams skirtoje „Facebook“ grupėje bendromis pastangomis demaskuotas vienas eismo dalyvis, sistemiškai užsiimantis, kaip įtariama, piktybiška, galimai net nusikalstama veika. Policija savo ruožtu pripažįsta, jog su liudininkų ir draudikų pagalba kaskart reikia atlikti didelį darbą, kad klastingas elgesys kelyje vėliau galėtų būti oficialiai įrodytas.
Temos iliustracija: pastarasis eismo įvykis ir „nekaltas“ dėl jo VW vairuotojas
Temos iliustracija: pastarasis eismo įvykis sostinėje ant tilto ir „nekaltas“ dėl jo VW vairuotojas. / Asmenio archyvo nuotr.

Atsiliepė daug nukentėjusiųjų, pasakojusių tą patį scenarijų ir įspėjusių vieni kitus pasisaugoti šių spąstų: seno „Volkswagen“ vairuotojas pavojingai blaškosi po kelią, stengiasi padaryti avariją, o tada šoka iš transporto priemonės ir čia pat reikalauja pinigais atlyginti neva jam sukeltą žalą.

„Gal kam Vilniuje ar jo apylinkėse teko susidurti su šiuo „verslininku?“, – savajame socialinio tinklo profilyje pagalbos paprašė viena vilnietė.

Iškart puolė rėkti, kad jam nebeatsidaro durys ir bagažinė, reikalavo 300 eurų.

Ji papasakojo savąją istoriją, tuo pačiu pasidalindama įspėjimu.

„Važiavome kartu beveik 10 km atkarpą, jis nuolat pavojingai manevravo, stengdamasis sukelti eismo įvykį, kol galiausiai staigiu manevru užlindo priešais ir kirto per stabdžius. Vos išlipęs – net nepatikrinęs – iškart puolė rėkti, kad jam neatsidaro durys ir bagažinė, reikalavo 300 eurų. Laimė, turime porą įvykio liudininkų, o belaukiant policijos dar sustojo pro šalį važiavęs vairuotojas ir pasidalino praėjusią savaitę įvykusia panašia situacija su tuo pačiu gerbiamu ponu kelyje link Pabradės. Matyti, kad automobilis apdaužytas ne vieną ir ne kelis kartus.

Parašykite, prašau, jei ir jums teko sudalyvauti šio „verslininko“ šou ir galėtumėte apie tai paliudyti policijos tyrime, o dar geriau – jei turite registratoriaus vaizdo medžiagą. Būkite budrūs ir atsargūs kelyje“, – rašė nukentėjusioji.

Suprasti akimirksniu

  • Čia aprašyta avarija, kuri užfiksuota straipsnio iliustracijoje. Vasario 21 d., trečiadienio popietę, sostinės O.Milašiaus g., ant Valakupių tilto per Neries upę, susidūrė „Volkswagen Golf“ universalas ir apynaujis „Lexus“ visureigis.
  • VW vairuotojas dėjosi nukentėjusiuoju, bet visureigio savininkas įtarė klastą, tad kreipėsi į policiją.

Kai šiuo moters įrašu buvo pasidalinta platesnėje grupėje, internete pasipylė komentarai, kuriuose kiti susidūrusieji irgi dalijosi patirtimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius