Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspėjimas Jurbarko krašto vairuotojams – policija rengia dar neregėtą reidą „Kaimas“

Pareigūnai stiprina eismo dalyvių kontrolę. Šią savaitę pareigūnai, pasirinktu laiku ir motyvuotai pasirinktose vietose Jurbarko mieste ir rajone, organizuos policines priemones eismo saugumo srityje, kurių metu bus tikrinama ar vairuotojai vairuoja transporto priemones blaivūs ir neapsvaigę. Taip pat šią savaitę pareigūnai planuoja organizuoti policinę priemonę „Kaimas“, kurios metu didesnis dėmesys bus skiriamas saugaus eismo užtikrinimui Jurbarko rajono keliuose ir kaimiškose vietovėse.
Marijampolės apskrities kelių policija
Marijampolės apskrities kelių policija / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

2014 metais daugiau kaip pusė žuvusiųjų keliuose buvo pėstieji eismo dalyviai bei siekiant mažinti eismo įvykių, į kuriuos patenka ir juose nukenčia pėstieji, dviratininkai ir vadeliotojai. 2015 m. sausio mėnesį Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (apskr. VPK) Jurbarko r. PK pareigūnai Jurbarko mieste ir rajone vykdė prevencines priemones, skirtas pėsčiųjų, dviračių vairuotojų ir vadeliotojų kontrolei kelyje užtikrinti. Priemonių metu nustatyti 23 pėstieji ir 9 dviratininkai ( iš jų 4 neblaivūs), kurie pažeidė Kelių eismo taisykles (toliau – KET). Pėsčiųjų, dviračių vairuotojų ir vadeliotojų kontrolė bus vykdoma ir visą vasario mėnesį.

Reidų „Kaimas“ metu didesnis dėmesys bus skiriamas jaunų vairuotojų daromiems KET pažeidimams, taip pat kitų eismo dalyvių, ypač pėsčiųjų, dviratininkų, vadeliotojų eismo kontrolei tamsiuoju paros metu, transporto priemonių techninės būklės kontrolei (padangos, žibintai).  

Marijampolės apskr. VPK pareigūnai vasario 2-8 dienomis vykdo policines priemones, skirtas kontroliuoti pavojingai ir chuliganiškai vairuojančius asmenis, transporto priemonių vairuotojų pareigų pėstiesiems laikymąsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius