Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Išpuolis autobusų stotelėje Kaune: nepilnametis smaugė mažametę

Gegužės 10 d. vakarą Kauno Baltų pr. užfiksuotas išpuolis prieš mažametę mergaitę. Priėjusi trijulė ėmė keikti ją necenzūriniais žodžiais, o vienas iš užpuolikų užsimojo nukentėjusiąją dar ir smaugti.
Viešasis transportas
Viešojo transporto stotelė/ Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, gegužės 10 dieną gautas 1983 metais gimusios moters pranešimas, kad tą pačią dieną apie 19 valandą 50 minučių Kauno Baltų prospekte, viešojo transporto sustojime, prie jos mažamečių dukrų, gimusių 2005 ir 2013 metais, priėjo trys jaunuoliai: dvi merginos, iš kurių viena pažįstama, ir vienas vaikinas.

Trijulė išvadino mergaites necenzūriniais žodžiais, o merginoms apstojus jas ratu, kad nematytų kiti asmenys, vaikinas bandė smaugti vieną iš mergaičių, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

2001 metais gimęs smaugikas ir 1998 metais gimusi užpuolikė uždaryti į areštinę. Trečioji užpuolime dalyvavusi mergina – 2003 metais gimusi nepilnametė, tik apklausta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius