Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Istorija su laiminga pabaiga: Rokiškio rajone vieni namuose likę 4 vaikai spėjo pabėgti nuo gaisro, degančias lovas iš namo ištempė kaimynai

Gana laimingai baigėsi gaisras Rokiškio rajone. Vieni namuose palikti vaikai įsiplieskus liepsnai spėjo pabėgti į lauką, subėgę žmonės iš namo ištempė dvi degančias lovas. Gaisras nespėjo išplisti.
Įvykio vietoje
Ugniagesys gesina degančią lovą (archyvo nuotrauka) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip redakcija sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, apie 11.34 val. gelbėtojai gavo panešimą, kad Rokiškio r., Kamajų seniūnijoje, Salų kaime gaisras kilo privačiame gyvenamajame name. Gelbėtojams buvo pranešta, kad name gali būti vaikų.

Atskubėję į įvykio vietą ugniagesiai sužinojo, kad subėgę aplinkiniai gyventojai iš namo patys į lauką išnešė dvi degančias lovas. Name buvo keturi vaikai, palikti be suaugusiųjų priežiūros. Jie irgi spėjo išbėgti į lauką.

Ugniagesiai užgesino smilkstančias lovas ir apžiūrėjo namą, kuriame buvo kilęs gaisras. Paaiškėjo, kad per incidentą apdegė maždaug 7 kvadratiniai metrai plastikinių lubų.

„Degantis plastikas labai pavojingas. Visa laimė, kad viskas gerai baigėsi. Jei vaikai būtų įkvėpę degančio plastiko dūmų, jie labai greitai galėjo mirti“, - sakė ugniagesiai.

Vaikai perduoti socialinei darbuotojai.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius