Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išvykdama į Rusiją Kybartų punkte vairuotoja norėjo atsikratyti senų padangų

Išvykdama į Rusiją automobilio vairuotoja Kybartų pasienio kontrolės punkte bandė išmesti senas padangas.
Stop - kontrolė
Stop - kontrolė / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša,kad trečiadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų pasienio kontrolės punkto pasieniečiai ir kitos tarnybos patikrino į Rusiją vykstantį automobilį Mazda 626 ir jo vairuotojos, 56-erių Kybartų gyventojos, dokumentus.

Moteriai buvo leista vykti į kaimyninę šalį, ji išvažiavo iš tikrinimo vietos ir lukterėjo, kol Rusijos pareigūnai įsileis į savo šalį. Tuo metu punkte dirbantys pasieniečiai pamatė, kad vairuotoja iš automobilio bagažinės išėmė dvi padangas. Moteris nunešė jas iki šiukšlių konteinerių, stovinčių punkto teritorijoje prie atvykimo į Lietuvą krypties juostos.

Kai ji senas nereikalingas padangas jau buvo bemetanti į konteinerį, prie vairuotojos atskubėjo ir ją sudrausmino čia dirbantys VSAT pareigūnai.

Dėl Pasienio kontrolės punktų veiklos taisyklių pasieniečiai vairuotojai pradėjo administracinės bylos teiseną. Pasienio kontrolės punkto teritorijoje yra draudžiama be VSAT pareigūnų leidimo įsodinti ar išlaipinti keleivius, iškrauti ir pakrauti vežamus bet kokius daiktus ar prekes.

Pasieniečiams moteris teigė žinojusi, kad taip elgtis negalima, dėl to gailėjosi, todėl VSAT pareigūnai jai skyrė švelniausią galimą nuobaudą – įspėjimą. Vairuotojai leista vykti į kaimyninę šalį, į kurią ji bagažinėje išsivežė ir senas padangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius