Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamajam jaunikio žudikui nustatytas 2,61 promilės alkoholio girtumas

Posūnį galimai nudūręs ir vestuves laidotuvėmis pavertęs patėvis naktinio konflikto metu buvo sunkiai apgirtęs. Maža to, Didžiasalio kaime sklando kalbos, esą vyras jau seniai žadėjo pamokyti savo antrosios pusės sūnų.
Be puošnių šventinių drabužių vestuvės sunkiai įsivaizduojamos. Ievos ir Adomo kostiumas – ne išeitis.
Asociatyvinė iliustracija: ką tik vedęs jaunas vyras nespėjo pasidžiaugti šeimine laime. / Photos.com nuotr.

Jei 54 metų vyras iš tiesų įgyvendino savo grasinimą pamokyti neįtinkantį posūnį, tai jis padarė pasirinkęs pačią netinkamiausią progą.

Kaip savaitgalį pranešė 15min.lt, sekmadienio naktį vienoje Didžiasalio kaimo (Vilniaus r.) sodyboje, kur buvo švenčiamos vestuvės, nudurtas 30-metis jaunikis. Sunkiu nusikaltimu įtariamas jauno vyro patėvis.

Pirmadienį Policijos departamentas papildomai informuoja, kad įtariamajam neblaiviam patėviui Marijanui B. Belkevičiui (gimusiam 1956 m.) buvo nustatytas sunkus girtumas – 2,61 promilės alkoholio. Vyriškis uždarytas į areštinę.

Per konfliktą jo auka tapusiam jaunikiui Piotrui Kučko (gimęs 1980 m.) mirtinas buvo smūgis peiliu į krūtinę.

Didžiasalio kaime kalbama, kad nužudymu įtariamas vyras jau nuo seniai nesutardavo su posūniu ir netgi yra grasinęs susidoroti. Kaimo gyventojai šias kalbas vertino gana rimtai, nes vyriškis esą jau anksčiau buvo teistas už nužudymą.

Vos pusę paros žmona pabuvusią dvidešimtmetę Vilniaus rajono gyventoją Margaritą Kučko po žmogžudystės ištiko šokas, jaunutei našlei prireikė medikų pagalbos, pirmadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Pasirodo, šeštadienį popiet, grįždami iš Vilniaus santuokų rūmų, jaunavedžiai buvo užsukę į kapines – kelininku dirbęs Piotras pageidavo aplankyti tėvo kapą.

Dienraščio žiniomis, apie pusę trečios nakties, kai įvyko kruvinas incidentas, dauguma svečių jau buvo išsiskirstę, nakvoti liko tik iš tolimesnių vietų atvykę žmonės.

Patėvio ir posūnio ginčo niekas nematė, bet teigiama, kad vyrų kivirčas buvo trumpas: esą jaunikis pravėrė virtuvės duris ir kažką pasakė ten buvusiam patėviui, o šis piktai atšovė ir griebęs peilį dūrė tiesiai į širdį.

„Štai kuo pasibaigė vestuvės – nebeturiu nei sūnaus, nei vyro”, – Vilniaus rajono gyventojos Kristinos Belkevič dejones cituoja „Lietuvos rytas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius