-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamas arklių vagis – Kėdainių pareigūnų rankose

Kauno apskrities VPK praneša, jog Kėdainių pareigūnai sučiupo 31-erių metų jaunuolį, kuris įtariamas trijų arklių vagyste Kėdainių rajone.
Aut. Julius Kalinskas
Arklys/ Asociatyvi nuotr.
Temos: 2 Arklys Vagystė

Rugpjūčio 20 dieną buvo gautas 76-erių metų Kėdainių rajono Vilainių seniūnijos gyventojo pareiškimas, kad tą pačią dieną apie 5.30 valandą jis pastebėjo, jog iš ganyklos, kuri yra šalia namų, pavogtas arklys – 8 metų šviesiai sartos spalvos darbinė kumelė. Padaryta 1 000 eurų žala. Informuoja Kauno apskrities VPK.

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, kurios vėliau tęsėsi.

Šių metų rugpjūčio 30 dieną buvo gautas 41-erių metų Kėdainių rajono Šėtos miestelio gyventojo, pareiškimas. Apie 7.30 valandą vyras pastebėjo, jog iš ganyklos, esančios netoli Šėtos miestelio, pavogtas jam priklausantis 14 metų amžiaus, tamsiai rudos spalvos arklys. Padaryta 870 eurų žala.

Taip pat gautas kito 54-erių metų Šėtos miestelio gyventojo pareiškimas, kad iš tos pačios ganyklos pavogtas ir jam priklausantis 10 metų amžiaus, juodos spalvos arklys. Padaryta 570 eurų žala.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai jau rugsėjo mėnesį nustatė 1984 m. gimusį įtariamąjį, kuris, kaip įtariama, Kėdainių rajone ir pavogė visus tris arklius.

Tyrimus organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius