Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamuosius į Panevėžio policijos rankas atvijo tarnybiniai šunys

Parduotuvę Panevėžyje apvogę įtariamieji spruko į skirtingas puses, tačiau buvo sulaikyti. Vieną jų į kriminalistų glėbį įvijo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalistinių tyrimų biuro kinologų Kęstučio Mineikio ir Rimanto Taboko augintiniai Gizmou ir Lordas.
Panevėžio policija
Panevėžio policija / Panevėžio policijos nuotr.
Temos: 2 Šuo Panevėžys

Kaip ketvirtadienį informuoja Panevėžio policija, dar gegužės 7 d. apie 3 val. suveikė UAB „Vaikoma“ parduotuvės „Aibė“, esančios Panevėžyje, Beržų g. 35, apsaugos signalizacija. Saugos tarnybos G4S darbuotojai rado sulaužytą durų užraktą, apie vagystę pranešė policijai.

Kartu su policijos pareigūnais į įvykio vietą išvyko ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalistinių tyrimų biuro kinologai Kęstutis Mineikis ir Rimantas Tabokas su augintiniais Gizmou ir Lordu.

Įtariamųjų įvykio vietoje nebebuvo. Jų ieškoti ėmėsi kinologai. Vieno įtariamųjų pėdomis ėmė sekti K. Mineikis su Gizmou, vėliau – R. Tabokas su Lordu. Kinologai atvijo įtariamą panevėžietį A. R. iki Pažagienių gyvenvietės. Ten jį sulaikė kriminalistai. Prie namų Staniūnų gatvėje paryčiais buvo sulaikytas ir kitas įtariamasis – trisdešimtmetis panevėžietis G. M., beje, įgijęs aukštąjį išsilavinimą.

Panevėžio apskrkrities VPK atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorė Vaida Baranauskienė įtariamiesiems skyrė kardomąsias priemones – įpareigojimą registruotis policijos įstaigoje ir rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Abu įtariamieji anksčiau neteisti, į policijos akiratį nebuvo pakliuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius