Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin marga paros avarijų apžvalga: įvykiuose – traktorius, autobusas, troleibusas, paspirtukas

Liepos 9 dieną, ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 16-oje eismo įvykių sužeista 17 žmonių, tarp jų – 2 nepilnamečiai. Miestų gatvėse – 68,8 proc. įvykių, daugiausia transporto priemonių susidūrimų – 68,8 proc. atvejų.
Avarijos vietoje
Asociatyvi iliustracija: pareigūnės avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Pėstieji nukentėjo 3 įvykiuose (1 – pėsčiųjų perėjoje), dviračių vairuotojai (2 elektrinių paspirtukų) pateko į 3 eismo įvykius, nukentėjo ir viešojo transporto 2 keleiviai. Pirminiais duomenimis, Vilniuje įvyko 5 eismo įvykiai, Kaune ir Klaipėdoje – po 2, Gargžduose ir Palangoje – po 1. Per parą iš viso fiksuota 70 eismo įvykių.

Apie pusę devintos ryto, Palangoje, Kretingos ir Sodų gatvių žiedinėje sankryžoje, pėsčiųjų perėjoje, 45 metų moterį partrenkė ir sužeidė automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 28 metų moters. Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Prieš dešimtą ryto, Klaipėdos rajone, Stančių kaime, automobiliu „Audi A6“ važiavusi 52 metų moteris neleistinoje vietoje (siaura ištisinė linija) lenkė traktorių „MTZ Belarus-890“ (su prikabinta priekaba) ir, neįsitikinusi eismo saugumu, grįždama į savo eismo juostą, kliudė traktorių, kuris nuo smūgio apvirto ant šono. Nukentėjo traktorių vairavęs 53 metų vyras.

Ryte (apie 11 val.), lyjant, Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, troleibuso vairuotojai (67 metų) staigiai stabdant dėl, pirminiais duomenimis, neleistinoje vietoje į važiuojamąją kelio dalį įėjusio pėsčiojo, salone eidama neišlaikė pusiausvyros ir pargriuvo keleivė. Nukentėjo ir į ligoninę paguldyta 68 metų moteris. Taip pat sostinėje, popietę, Rodūnios kelyje, pradėjus važiuoti autobusui „Solaris“, vairuojamam 47-erių vyro, pargriuvo ir susižeidė 86 metų keleivė (paguldyta į ligoninę).

Vidurdienį, Trakų rajone, Jočionių kaime, iš šalutinio kelio (žvyrkelis) išvažiuodamas automobilis „Audi 80“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti 53 metų vyro, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Dacia“, vienas jų dar atsitrenkė į kelio ženklą. Nukentėjo pastarojo automobilio 52 metų vairuotoja.

Pavakarę, Klaipėdoje, Smiltelės gatvėje, elektriniu paspirtuku per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją važiavęs 12 metų berniukas atsitrenkė į važiavusio automobilio „VW Golf“, vairuojamo 47 metų moters, kairįjį šoną. Nepilnametis nuvežtas į ligoninę.

Vakare, po pusės septintos, Gargžduose, Vasario 16-osios ir Topolių gatvių sankryžoje, elektriniu paspirtuku iš šalutinio kelio išvažiuodamas 37 metų vyras nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Mazda“, vairuojamo 35 metų moters, ir į jį atsitrenkė. Nukentėjo dviratės transporto priemonės vairuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius