Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvykiai Elektrėnuose: jaunuolis įkliuvo su teleskopine lazda, girtas pasvalietis išdaužė reklaminio stendo stiklą

Ketvirtadienį apie 20.37 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Patrulių būrio pareigūnai, patruliuodami tarnybiniu automobiliu, Elektrėnų savivaldybėje, Vievyje, Vilniaus g. sustabdė patikrinimui automobilį BMW, vairuojamą SN. (gim. 1988 m.).
Teleskopinė lazda
Teleskopinė lazda / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pareigūnai, patikrinę asmens ir transporto priemonės dokumentus, apžiūrėjo ir automobilio saloną, kur tarp vairuotojo ir keleivio priekinių sėdynių surado metalinę teleskopinę lazdą, įdėtą į medžiaginį dėklą, tačiau paruoštą naudojimui, t.y. lazdos nereikia išimti iš dėklo norint ją išskleisti ir paruošti naudojimui.

Įtariama jog lazda skirta smūgiams suduoti (žaloti žmones).

S.N. pristatytas į Elektrėnų policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 258 str. 2 d. (neteisėtas įgijimas ar nešiojimas nešaunamojo ginklo ar kitokio žmonėms žaloti pritaikyto daikto).

Patrulių būrio pareigūnams, pristačius S.N. į komisariatą, iš Vilniaus apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojo buvo gautas pranešimas, kad Elektrėnuose, Rungos g. vyriškis išdaužė prekybos centro „Maxima“ vitrinos stiklą.

Skubiai nuvykę į įvykio vietą pareigūnai pastebėjo svirduliuojantį asmenį, kurio abejos rankos sužalotos ir kruvinos. Apžiūrėjus įvykio vietą, nustatyta, jog išdaužtas reklaminio stendo stiklas.

Įvykio kaltininkas Pasvalio gyventojas R.T. (gim. 1975 m.), suteikus jam pirmąją medicininę pagalbą, apžiūrai pristatytas į Elektrėnų ligoninę, po apžiūros jis pristatytas į Elektrėnų policijos komisariatą, kur jam nustatytas 2,85 prom. girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius