-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jau nukentėjusi nuo sukčių, panevėžietė vėl buvo gudriai apgauta

Prieš dvejus metus sukčiams atidavusi du tūkst. litų garbaus amžiaus panevėžietė bandė nepasiduoti naujoms vilionėms, tačiau „užkibo“ ant naujo masalo.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Kaip informuoja Panevėžio policija, prieš dvejus metus panevėžietė buvo apgauta sukčių, pranešusių jai apie tariamą eismo įvykį padariusius artimuosius. Patikėjusi sukčiais ir norėdama išgelbėti nuo baudžiamosios atsakomybės savo sūnų, moteris atidavė savo santaupas – 2 tūkst. litų.

Šį savaitgalį tokiu pačiu būdu sukčiai vėl pabandė apgauti moteriškę. Senolė sukčius pabarė, pasakė, kad nepatikės jų pranešimu apie tariamą eismo įvykį, ir padėjo telefono ragelį.

Po kelių minučių moteris vėl sulaukė skambučio. Paskambinęs vyras prisistatė policijos pareigūnu, kriminalistu ir pasakė, kad pareigūnai ruošiasi suimti sukčių gaują. Tariamas pareigūnas perspėjo moterį, kad jai skambins sukčiai dėl tariamai sūnaus padaryto eismo įvykio, prašys pinigų, patarė moteriai atėjusiam asmeniui atiduoti pinigus, o pareigūnai iš jos buto išėjusį asmenį laiptinėje sulaikys. Patikėjusi tariamu pareigūnu ir norėdama, kad sukčiai būtų sugauti, moteris vėl atidavė du tūkst. litų.

Pareigūnai perspėja gyventojus, kad į tokią situaciją gali pakliūti ir daugiau vyresnio amžiaus panevėžiečių, ir pabrėžia, kad policijos pareigūnai niekada neskatina gyventojų atiduoti pinigų nežinia kam ir už ką.

„Būkite budrūs! Sukčiai sugalvojo naują apgavystę!“, - perspėja Panevėžio policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius