Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunuoliai Kaune pavogė taksi automobilį

Antradienį apie 7.30 val. Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai gavo informaciją, kad autostradoje Vilnius–Kaunas, ties Rumšiškėmis, kelio šalikelėje, buvo pastebėtas paliktas automobilis „Ford Scorpio“ su taksi valstybiniais numeriais. Važiuojant toliau, pastebėti šalikele einantys 5 jaunuoliai.
Policijos pareigūnas
Kauno policijos pareigūnas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Į įvykio vietą buvo išsiųstas patrulių ekipažas. Pamatę policijos tarnybinį automobilį, jaunuoliai puolė bėgti ir pasislėpė šalia esančioje pelkėje.

Apie situaciją nedelsiant buvo pranešta Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Į įvykio vietą išvyko kinologai su šunimis. Taip pat į įvykio vietą skubėjo ir Kaišiadorių rajono PK operatyvinė grupė, Kriminalinės policijos skyriaus ir Viešosios policijos skyriaus ekipažai.

Patruliai sulaikė vieną jaunuolį, kuris iš karto papasakojo, kad taksi automobilį „Ford Scorpio“ kartu su draugais naktį pavogė Kauno mieste. Kitiems nusikaltimo bendrininkams pavyko pabėgti, tačiau netrukus, apie 11.45 val., Kaišiadorių mieste buvo pastebėtas dar vienas įtariamasis, kuris bandė pabėgti, tačiau buvo sulaikytas.

Tyrimą atlieka Kauno apskrities VPK Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus tyrėjai. Nustatyta, kad Kauno mieste automobilį pavogė grupė nepilnamečių, savavališkai pasišalinusių iš Kauno miesto Vaikų socializacijos centro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius