Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 24 /20:51

Jaunuolio vairuojama „Honda“ Vilniaus centre rėžėsi į stulpą: liudininkai teigia, kad vairuotojas bandė sprukti

Šeštadienį pačiame Vilniaus centre, Pamėnkalnio gatvėje, jaunuolio vairuojama senutėlė „Honda Civic“ rėžėsi į stulpą. Manoma, kad vairuotojas prie vairo sėdo neblaivus. Negana to, eismo įvykio liudininkai 15min papasakojo, kad avariją sukėlę jaunuoliai netgi bandė sprukti.
Avarija Pamėnkalnio gatvėje Vilniuje: „Honda“ rėžėsi į stulpą
Avarija Pamėnkalnio gatvėje Vilniuje: „Honda“ rėžėsi į stulpą / Skaitytojo Arvydo nuotr.

20.30 val. Su 15min susisiekė vilnietis Vadimas, papasakojęs daugiau apie šią avariją. Pačio smūgio jis nematė, vyko pro šalį praėjus gal kelioms minutėms po jo.

Skaitytojo Vadimo nuotr./Avarija Pamėnkalnio gatvėje Vilniuje: „Honda“ rėžėsi į stulpą
Skaitytojo Vadimo nuotr./Avarija Pamėnkalnio gatvėje Vilniuje: „Honda“ rėžėsi į stulpą

„Pamačiau sudaužytą automobilį. Jokių jaunuolių jame ar šalia jo nebuvo. Nebuvo ir valstybinių numerių – nei priekinio, nei galinio. Manau, jie juos nulupo ir visi trys – vairuotojas bei du keleiviai, pasišalino, nes buvo girti ar apsvaigę.

Sutikau dar moterį, kuri viską matė ir spėjo užfiksuoti jaunuolių veidus. Ji taip pat tikino, kad vairuotojas su keleiviais buvo girti. Kad nuo Žvėryno pusės jie parlėkė dideliu greičiu, lenkė dar vieną mašiną, "pakirto" ją ir tuomet per bortelius užlėkė ant šaligatvio. Laimei, kad žmonės tuo metu nėjo.

Mums bekalbant su ta moterimi, atvyko policija. Dar pareigūnės paklausiau, ar pabėgo vairuotojas, nes nėra numerių. Ši atsakė, kad taip. Nežinau, kas vyko toliau, kaip ir kur jie surado tuos „Civic“ sėdėjusius jaunuolius, nes turėjau išvykti“, – pasakojo Vadimas.

Pradžia. Apie eismo įvykį 15min pranešė skaitytojas, informavęs, kad Vilniaus Pamėnkalnio gatvėje, šalia tilto, stovi „sumaltas“ „Civic“. Šalia jo – ir „sumaltas“ šviesoforas. Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai.

Kaip 15min informavo Vilniaus apskrities policijos budėtojas, iškvietimo apie eismo įvykį sulaukta 09.37 valandą. Pranešta, kad „Honda Civic“ atsitrenkė į stulpą. Iš automobilio buvusi likusi tik metalo krūva. Dideliu spinduliu aplink mėtėsi pažirusios automobilio dalys.

Laimei, praeiviai avarijos metu nenukentėjo. Nekliudė lekiantis šaligatvio link „Civic“ ir kitų transporto priemonių.

Automobilyje buvo trys jaunuoliai. Pirminiais duomenimis, medikų pagalbos jiems neprireikė.

1997 metais gimęs vairuotojas atsisakė vietoje pasitikrinti blaivumą – jis pristatytas į narkologinį skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius