Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV nuteistas vaikus tvirkinęs ir tai filmavęs pediatras

Teismas už seksualinį pacientų išnaudojimą amerikiečiui pediatrui Earlui Bradley skyrė 14 kartų kalėti iki gyvos galvos, prie šios bausmės dar buvo pridėti 165 metai nelaisvės. Pavyko įrodyti, kad pedofilo aukomis tapo 103 vaikai.
Pamirštas žaislas
Pamirštas žaislas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip praneša BBC, gydytojas buvo suimtas 2009 metais nedideliame Luiso miestelyje. Iš pat pradžių jis buvo kaltinamas 529 seksualinio smurto prieš vaikus epizodais, tačiau prokurorams pavyko įrodyti tik 24.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad E.Bradley savo pacientus išnaudojo visą dešimtmetį. Tačiau teisėsaugininkų akys į iškrypėlį pakrypo tik po to, kai viena dvejų metų mergaitė pasiskundė tėvams, kad per apžiūrą gydytojas jai sukėlė skausmą.

Atėję į gydymo įstaigą policijos pareigūnai pas mediką aptiko dešimtis įrašų su vaikų pornografija. Šiuos įrašus E.Bradley darė pats. Ši šokiruojanti medžiaga ir tapo pagrindiniu mediko kaltės įrodymu.

Įdomu tai, kad kaltinamojo advokatai nė nemėgino įrodyti, kad E.Bradley yra nekaltas. Jie teismui įrodinėjo, kad policija neturėjo jokios teisės kratos metu paimti vaizdo įrašų. Gynyba aiškino, kad jie paimti neteisėtai, todėl negali būti laikomi kaltės įrodymu. Tačiau teismas neįsiklausė į šiuos argumentus.

Liudininkai teigia, kad teismo sprendimą E.Bradley išklausė abejingai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius