Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jei Vilniuje girtų vairuotojų nesustabdo policija, tai padaro likimas

Sostinės pareigūnams jau darosi tradicija, kad girti vairuotojai pričiumpami ne reido metu. O kartais neblaivūs asmenys tiesiog patys įvairuoja į stovintį automobilį.
Rytinis reidas
Rytinis reidas / Viktorijos Savickos nuotr.
Temos: 2 Avarija Alkoholis

Kovo 18 dieną, apie 11 val., Vilniuje, Žirmūnuose, automobilis „Audi A6“ atsitrenkė į paliktą stovėti automobilį Nissan Almera ir iš įvykio vietos pasišalino. Pareigūnai minėtą automobilį sulaikė Mindaugo gatvėje. Jį vairavo neblaivus T.G. (gimęs 1987m.), kuriam nustatytas 2,07 prom. girtumas.

Kovo 18 dieną 12 val. Vilniuje, Ukmergės g. buvo sustabdytas automobilis „Toyota Avensis“.

Gautas pranešimas, kad automobilis važiuoja, nesaugiai manevruodamas. Vairuotojas E.M. (gimęs 1960 m.) vairavo minėtą automobilį būdamas neblaivus. Jam nustatytas 2.67 promilių girtumas.

Kovo 18 dieną, 14val. 14 min., Vilniuje, Kęstučio gatvėje vaikinas A.V. (gimęs 1995 m.), neturėdamas teisių, neblaivus, nustatytas 1,67 promilių girtumas, vairuodamas mopedą, nesilaikė atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusio automobilio Audi A4 galinę dalį. Įvykio metu susižalojo mopedo vairuotojas ir buvo apgadintos abi transporto priemonės.

Kovo18 dieną, 20 val.26 min., Vilniuje, Ukmergės gatvėse kieme, A.M. (gimęs 1971 m.), būdamas neblaivus (nustatytas 2.64 promilių girtumas), vairuodamas automobilį „VW Golf“ , atsitrenkė į stovintį automobilį „Nissan Patrol“ .Eismo įvykio metu apgadino abi transporto priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius