Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonaviškė, vos išsigydžiusi vienos avarijos traumas, pateko į antrą

Sekmadienio vakarą avarija įvyko prie Stašėnų sankryžos. Pirminiais duomenimis, mikroautobusas trenkėsi į lengvąjį automobilį, šiam staiga stabdant prieš užsidegant raudonam šviesoforo signalui. Tai – jau ne pirma avarija šioje sankryžoje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Jonavos žinios“ skaitytojų nuotr.

Kaip pranešė policija, pranešimas apie eismo įvykį policijoje gautas 19.47 val. Į 37 metų moters vairuojamą „Toyota Avensis“ trenkėsi iš paskos važiavęs 37 metų vyro vairuojamas  „Ford Tranzit“.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo, tačiau stipriai apgadintos abi transporto priemonės, nuo smūgio automobiliai kliudė ir šviesoforo stulpą.

 Moteris tik neseniai baigė gydytis po prieš tai buvusios sunkios avarijos.

Kaip po avarijos liudytojams sakė „Ford Tranzit“ vairuotojas, prie sankryžos stabdančio automobilio jis laiku nepastebėjo greičiausiai dėl į akis plieskusios saulės.

Šoką patyrusi „Toyota Avensis“ vairuotoja liudytojams pasakojo, jog tai – antras eismo įvykis per trumpą laiką. Moteris tik neseniai baigė gydytis po prieš tai buvusios sunkios avarijos.

„Ji pasakojo, kad nežinia, ar dar kada norės sėsti prie vairo. Per trumpą laiką – dvi avarijos“, – jonavoszinios.lt pasakojo įvykio liudytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius