Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje dukra apipylė motiną degiu skysčiu ir padegė: sužalotas moters veidas

Ketvirtadienio vakarą Jonavos Klaipėdos gatvėje, viename iš butų, kilo konfliktas tarp mamos ir dukros. Įsiaudrinusi pastaroji užmetė ant gimdytojos veido degiame skystyje išmirkytą ir padegtą skudurą.
Padegimas
Padegimas / 123rf nuotr.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugpjūčio 27 dieną 18.54 valandą pranešėjas informavo, kad iš priešais esančio namo buto matyti juodi dūmai.

Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į nurodytą butą Jonavos Klaipėdos gatvėje, laukinės durys buvo atidarytos, viduje jautėsi stiprus degaus skysčio kvapas, degimo požymių neaptikta.

Lovoje gulėjo sąmoninga apdegusi moteris, kambaryje numestas užgesintas skuduras, atidaryti buto langai.

Iki priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų atvykimo dukra užgesino motinai ant veido užmestą degiu skysčiu sumirkytą ir padegtą medžiagą.

Dukrą išsivežė policijos pareigūnai. Atvykę medikai nukentėjusiai moteriai suteikė pirmąją pagalbą, sutvarstė vietoje ir išvežė į gydymo įstaigą.

Bute dūmų detektorius nebuvo įrengtas.

Kaip apie įvykį informavo Policijos departamentas, rugpjūčio 27 dieną apie 19 valandą 2 minutės Jonavos Klaipėdos gatvėje, bute, konflikto metu neblaivi (įpūtė 3,01 prom. alkoholio) moteris, gimusi 1977 metais, apipylė degiu skysčiu ir padegė moterį, gimusią 1950 metais, kuri dėl nudegimų paguldyta į ligoninę.

Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tas, kas nesunkiai sužalojo ar susargdino savo artimą giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius