-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje gaisras buvo kilęs mokykloje

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje įregistruoti 26 gaisrai ir 22 kiti gelbėjimo darbai. Gaisrų metu žuvo vienas žmogus.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Statistika Mokykla

Apie 19.15 val. gaisras kilo Varėnos rajone, Pošalčių kaime, mediniame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna, jo stogas buvo įgriuvęs į vidų, tad namo bei viduje buvusio turto išgelbėti nepavyko. Gesinant gaisrą, gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 71-erių metų namo savininko kūnas. Manoma, kad gaisras įsiplieskė dėl gedimo televizoriaus elektros įrangoje.

Apie 15.45 val. Utenoje, Pušyno gatvėje, sodų bendrijoje „Jovaras“, prie mūrinio dviejų aukštų gyvenamojo namo pristatytame garaže įvyko sprogimas. Jo metu sugriuvo mūrinis garažas ir virš garažo esanti gyvenamojo namo dalis bei užsidegė garaže buvusio išardyto automobilio Renault Espace kėbulo dalys ir šalia garažo stovėjęs kitas tos pačios markės automobilis. Garaže po griuvėsiais buvo rastas žuvusio 50-mečio uteniškio kūnas. Įvykis tiriamas.

Apie 11.55 val. Kauno rajone, Paštuvos kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinio pastato stogas jau degė atvira ugnimi. Gaisro metu supleškėjo stogas, smarkiai apdegė sienos, sudegė viduje buvęs šienas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 15 val. gaisras kilo Jonavoje, Fabriko gatvėje, Lietavos vidurinėje mokykloje. Per gaisrą pastato cokoliniame aukšte, valgyklos virtuvės pagalbinėje patalpoje, nukritus šviestuvui, apdegė kartoninės ir medinės dėžės, aprūko patalpos.

Apie 17.35 val. Mažeikiuose, Skuodo gatvėje, užsidegė automobilis Audi 80. Gaisro metu apdegė mašinos variklio skyrius, įtrūko priekinis stiklas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius