Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje nepilnamečiai iš praeivių rankų plėšė rankines ir maišus su pirkiniais

Jonavoje birželio 7-10 dienomis buvo įvykdytos keturios nusikalstamos veikos, kurių metu nukentėjo įvairaus amžiaus moterys. Jonavos policija dėl šių nusikaltimų sulaikė du nepilnamečius, dar du nepilnamečiai įtariami.
Antrankiai
Asociatyvinė nuotr. / Reuters/Scanpix nuotr.

Birželio 7 d., apie 17 val., Jonavoje, Kosmonautų g., 75-erių V.R. iš rankų du jaunuoliai ištraukė rankinę, kurioje buvo piniginė su dokumentais, pinigais, raktais, mobilaus ryšio telefonas „Nokia“. Padaryta 170 Lt žala.

BIrželio 8 d., apie 16 val., Jonavoje, Kalnų g., šešiasdešimtmetei L.M. jaunuolis sudavė kumščiu į galvos sritį, o kitas panašaus amžiaus vaikinas bandė iš rankų išplėšti rankinę. Moteris rankinės neatidavė ir pradėjo šauktis pagalbos, jaunuoliai iš įvykio vietos pasišalino.

Birželio 9 d., apie 20.30 val., Jonavoje, Vasario 16-osios g., 74-erių E.G. einant gatve priėjo trys paaugliai. Vienas jų iš rankos ištraukė maišelį su produktais ir pabėgo.

Birželio 10 d., apie 14 val., Jonavoje, Žeimių tako g., paauglys pavogė keturiasdešimtmetės K.K. rankoje neštą maišelį, kuriame buvo piniginė, mobilaus ryšio telefonas. Padaryta 90 Lt žala.

Dėl šių nusikaltimų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Birželio 10 d. sulaikyti du įtariamieji: nepilnamečiai Jonavos rajono, Ruklos miestelio, gyventojai. Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus vėliau buvo nustatyti ir sulaikyti dar du įtariami nepilnamečiai, galimai dalyvavę vykdant šias nusikalstamas veikas, praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Iš viso nustatyti 4 įtariami nepilnamečiai asmenys. Įtariamieji Jonavos rajono, Ruklos miestelio, gyventojai, gimę 1997 m., 1998 m. ir du gimę 2000 m., mokosi Jonavos mokyklose. Iki šiol įtariamieji į teisėsaugos akiratį pakliuvę nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius