Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Jonavoje neprašytą svečią iš buto išvijusiai policininkei ir jos porininkui prireikė medikų

Pareigūnai, iš svetimo buto išprašę agresyvų vyrą, dabar gydosi žaizdas – policininkas po spyrio į pilvą dėl vidinio kraujavimo guli ligoninėje, o jo porininkė šlubuoja dėl kelio raiščių patempimo.
Minėjimas Kauno Sobore
Asociatyvinė iliustracija: policijoje tarnaujančių dailiosios lyties atstovių įvairaus plauko chuliganai pagarba nelepina ir nuolaidų nedaro. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gegužės 15 d. apie 13 val. 50 min. Kauno apskrities VPK Jonavos r. policijos komisariate (PK) gautas pranešimas, kad Jonavoje, P.Vaičiūno g., iš buto neišeina nepažįstamas vyras.

Pareigūnai bute sulaikė agresyvų vyrą, kuris vedamas spyrė į pilvą tarnybos metu uniformuotam Jonavos r. PK Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnui (dėl vidinio kraujavimo paguldytas į ligoninę) ir į kelį pareigūnei (dėl kelio raiščių patempimo gydoma ambulatoriškai).

Įtariamasis neblaivus (2,02 prom. alkoholio) 45-erių metų vyras uždarytas į areštinę, šeštadienį pranešė Policijos departamentas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojams).

Apie tai, kad policijoje tarnaujančių dailiosios lyties atstovių įvairaus plauko chuliganai pagarba nelepina ir nuolaidų joms nedaro, 15min.lt ne sykį rašė ankstesnėse publikacijose (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius