Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje padegti du automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pirmadienį buvo įregistruoti 26 gaisrai ir 14 kitų incidentų, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių pastatus ir kitą jų turtą.
Įvykio vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį popiet Ukmergėje, Miškų gatvėje, gaisras kilo apleistame V. Š. name. Per gaisrą namo viduje apdegė baldai, išdegė sendaikčiai ir šiukšlės. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apleistas gyvenamasis namas vakare degė ir Kauno rajono Novos kaime. Ugnis nudegino pastato stogą, smarkiai apdegė sienos ir vidus. Namo savininkas nustatinėjamas, o gaisro priežastis tiriama.

Dar vienas gyvenamasis namas liepsnojo naktį iš pirmadienio į antradienį Kaune, Upytės gatvėje. Spėjama, kad A. K. gyvenamasis namas užsidegė, kai rūsyje sprogo vandens šildytuvas. Per gaisrą išdegė rūsyje sukrautos malkos. Gaisro priežastis tikslinama.

Panevėžio rajono Vaideginės kaime vakare užsidegė K. D. grūdų džiovykla. Gaisro metu nudegė dalis pastato stogo. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Dar du sandėliai liepsnojo naktį iš pirmadienio į antradienį. Ukmergės rajono Bimūnų kaime ugnis sunaikino A. V. medinį sandėlį ir jame buvusius daiktus, o Kėdainiuose, Pramonės gatvėje, liepsnos supleškino dviejų savininkų medinį sandėlį ir jame buvusius namų apyvokos daiktus. Nuo ugnies buvo išsaugoti šalia stovintis gyvenamasis namas ir 3 ūkiniai pastatai. Šių gaisrų priežastys taip pat aiškinamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir kelis automobilius. Tauragėje, Respublikos gatvėje, ryte užsidegė UAB ,,Tauragės balsas” redakcijai priklausantis lengvasis automobilis Opel Vectra. Per gaisrą apdegė mašinos variklis. O gaisrą sukėlė plastikinė detalė, nukritusi ant įkaitusio automobilio kolektoriaus.

Dar du lengvieji automobiliai naktį iš pirmadienio į antradienį nukentėjo nuo ugnies Jonavoje, Kauno gatvėje. Čia, kaip įtariama, buvo padegti du šalia stovėję VW Passat ir BMW automobiliai. Ugnis nusiaubė mašinų variklių skyrius, salonus ir kėbulus. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius