Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje policija likvidavo kontrabandos sandėlį: rasta rūkalų už 15 tūkst. eurų

Šių metų balandžio 9 d. Utenos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, tikrindami gautą informaciją apie galimai vykdomą neteisėtą veiklą Jonavos mieste, prie garažų, sulaikė pusamžį vyriškį, įtariamą neteisėtu disponavimu akcizais apmokestinamomis prekėmis.
Kontrabanda
Kontrabanda / Utenos apskr. VPK

Pareigūnai neatidėliodami atliko kratas dar dviejuose šalia esančiuose garažuose ir automobilyje, kuriuose rado dviejų rūšių kontrabandines cigaretes su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Viso buvo rasta ir išimta apie 4 579 vnt. kontrabandinių pakelių cigarečių, kurių bendra vertė, įskaitant privalomus sumokėti mokesčius apie 15 889 Eur.

Įtariamas asmuo policijai gerai žinomas. Praeityje ne kartą baustas už panašias veikas administracine tvarka. Šį kartą vyriškiui gresia baudžiamoji atsakomybė numatyta Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 199-2 straipsnio 2 dalimi, baudžiama bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros II–ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius