Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavos pareigūnai demaskavo prekybos alkoholiu „tašką“

Jonavos policija praneša, kad antradienį atlikę kratą viename sandėliuke, pareigūnai aptiko maždaug 50 litrų neteisėtai laikomo alkoholio.
Pas Jonavos gyventoją rastas alkoholis
Pas Jonavos gyventoją rastas alkoholis / Jonavos policijos nuotr.
Jonavos policijos nuotr./Pas Jonavos gyventoją rastas alkoholis
Jonavos policijos nuotr./Pas Jonavos gyventoją rastas alkoholis

Kaip informuoja Jonavos policija, antradienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, Jonavoje, Lietavos g., pas pil. D.Č. (gim. 1967 m.), sandėliuke, rado ir paėmė apie 49 litrus skysčio, pagal kvapą primenančio naminę degtinę.

Dėl šio įvykio Jonavos r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. (Neteisėtas namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

Sausio mėnesį Prevencijos poskyrio pareigūnai jau lankėsi daugiabutyje, adresu Lietavos g. 25. Tuomet, pil. L.D. bute pareigūnai rado ir išėmė 1 litrą techninio etilo alkoholio. 

Šiais metais Prevencijos poskyrio pareigūnai pradėjo 6 administracinių teisės pažeidimų bylas dėl naminės degtinės laikymo ar gabenimo. Pareigūnai pažeidimus išaiškino Šilų ir Upninkų seniūnijose bei Jonavos mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius