Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 26 /11:03

Joniškio naktiniame klube „Žilvinas“ hipių vakarėlis virto forsų muštynėmis

Teminį hipių vakarėlį surengęs Joniškio naktinis klubas „Žilvinas“ tradiciškai sulaukė daug lankytojų. Taip pat tradiciška, kad lankytojai ne pieną gėrė. Apie pusę trijų nakties klubą teko uždaryti dėl įsisiautėjusių mušeikų. Du jaunuoliai atsidūrė ligoninėje. Lankytojai perėjo į „Zapo“ barą, kuriame apie penktą ryto taip pat kilo muštynės.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Gruodžio 26 dieną, apie 2.40 val. Joniškyje, Livonijos gatvėje esančiame pramogų centre „Žilvinas“ kilo muštynės.

Nė vieno ilgaplaukio ar gėlėmis pasidabinusio joniškiečio klube nebuvo, o vietoje „The Beatles“ grojo „Modern Talking“.

Iš anksto buvo paskelbta, jog tai teminis vakaras. Hipiškai apsirengusius lankytojus turėjo džiuginti šio stiliaus muzika.

Ironiška, tačiau nė vieno ilgaplaukio ar gėlėmis pasidabinusio joniškiečio klube nebuvo, o vietoje „The Beatles“ grojo „Modern Talking“.

Netrukus apkvaitusioje žmonių masėje kilo muštynės. Nepažįstami asmenys sumušė vyrą, kuris dėl nosies kaulo lūžimo gydomas Šiaulių Respublikinės ligoninės nosies gerklės ausų skyriuje.

Kitas nukentėjusysis dėl smegenų sutrenkimo paguldytas stebėjimui į Joniškio ligoninę. Po muštynių klubas sustabdė linksmybes.

Lankytojai pulku patraukė į netoliese esantį kitą „Zapo“ klubą. Pastarasis ne visus įleido, nes buvo perpildytas. Lankytojai į klubą pateko per pastato tvorą – vieni pralindo pro jos apačią, o stambesnius įkėlė per viršų.

Apie penktą valandą ryto ir šiame klube kilo muštynės, kurias nuramino du policijos ekipažai. Keletas smarkuolių atsidūrė areštinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius