-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joniškyje „Opel Zafira“ numušė „VW Golf“ ir trenkėsi į namą

Pirmadienio rytą Joniškio centre į auto įvykį pateko „Opel Zafira“ ir „VW Golf“. Gerokai apgadinti abu automobiliai, nulaužti keli kelio ženklai. Abiejų automobilių vairuotojai tikina, kad yra nekalti.
Avarija Joniškio centre
Avarija Joniškio centre / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Situacija lyg ir standartinė – „VW Golf“ vairuotojas suko iš šalutinio kelio – Latvių gatvės. „Opel Zafira“ judėjo Vilniaus gatve nuo Šiaulių pusės.

Šioje vietoje abiejų vairuotojų parodymai skiriasi. „Opel Zafira“ vairuotojas teigia, kad „golfas“ netikėtai pastojo jam kelią, todėl jis metėsi dešinėn, nes perėjoje žmonių nebuvo.

„Golfo“ vairuotojas tikina, kad jis norėjo sukti kairėn ir sustojo tiesiai ant perėjos – į kelią nebuvo išlindęs. Rodo, jog smūgi gavo į automobilio galą. Tik smūgio užmestas jis atsidūrė pagrindiniame kelyje. Jo manymu, vairuotojas važiavo per greitai ir nesuvaldė automobilio.

Pareigūnai nustatė, kad abu vairuotojai buvo blaivūs. „Opel Zafira“ kartu su savimi nusinešė bent tris kelio ženklus ir gerokai apgadino pastato kampą.

Šioje vietoje yra didelis pėsčiųjų judėjimas, nes netoliese yra Meno mokykla ir vaikų darželis. Vilniaus gatvėje esanti pėsčiųjų perėja paversta kalneliu, kad vairuotojai sumažintų greitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius