Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jovarų kaime rankinės plėšikas slėpėsi po tujomis

Sausio 27-ąją apie 20 val. Pakruojo rajone, Jovarų kaime, gatve ėję vyras ir moteris buvo užpulti. Plėšikas pastūmė vyrą, išplėšė moters rankinę ir nurūko. Vyras iškvietė policiją, o moteris nusivijo vagišių.
Rankinė
Rankinė / „Scanpix“ nuotr.

65-erių vyras ir 52-ejų metų moteris iš Pakruojyje esančios parduotuvės ėjo į namus, kurie yra netoli miesto esančiame Jovarų kaime.

Pakeleiviai turėjo sukarti bemaž du kilometrus. Dar Pakruojyje pora pastebėjo, kad už keliasdešimt metrų paskui juos eina vyriškis, bet, nieko neįtardami, tęsė savo kelionę.

Jovarų kaime porelę sekęs vyras staiga pripuolė prie jų, trenkė vyrui, kuris griūdamas kartu pargriovė ir moterį. Plėšikas čiupo rankinę ir dėjo į kojas.

Toks netikėtumas neišmušė užpultųjų iš vėžių: vyras tuoj pat iškvietė policiją, o moteris užpuoliką nusivijo Jovarų kaimo gatvelėmis.

Į įvykio vietą atvykę Šiaulių apskrities policijos Pakruojo rajono komisariato pareigūnai į tarnybinį automobilį įsisodino nukentėjusįjį ir ėmė ieškoti plėšiko bei paskui jį nuskubėjusios moters.

Netrukus jie pamatė nukentėjusio vyro draugę. Ši policininkams parodė sodybą, į kurios kiemą ką tik įbėgo plėšikas. Patruliai namo kieme, po tujomis, rado pasislėpusį įtariamąjį, šalia buvo ir pagrobtoji rankinė.

Pora, be maisto produktų ir drabužių, nešėsi dar ir 10 sidabrinių žiedų. 

Vyras ir moteris apžiūrėjo rankinę, joje buvusius visus daiktus rado nepaliestus. Pora, be maisto produktų ir drabužių, nešėsi dar ir 10 sidabrinių žiedų. Rankinė ir joje buvę daiktai įvertinti 130 eurų.

Ne kartą už nusikaltimus teistas plėšimą įvykdęs penkiasdešimt šešerių metų Radviliškio rajono gyventojas uždarytas į areštinę. Vyrui nustatytas 1,22 promilės girtumas. Dėl įvykdyto plėšimo jam pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pastarosiomis dienomis tai - jau trečias įvykis, kai Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai, sekdami „karštais pėdsakais“ sulaiko nusikaltėlius. Praėjusią savaitę buvo sulaikyti trys asmenys, kurie kėsinosi įvykdyti dvi vagystes, bet jiems tai nepavyko, nes sutrukdė neabejingi Pakruojo rajono gyventojai ir policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius