Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 20 /14:33

Judriame Vilniaus prospekte susidūrė „Rover“ ir „Volkswagen“

Penktadienį sostinės Laisvės prospekto pradžią sudrebino dviejų automobilių susidūrimas. Pirminis įvykio liudininko pranešimas pareigūnams nepasitvirtino dviem aspektais: avarijoje nebuvo nei autobuso, nei sužalotų žmonių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus policija penktadienį gavo pranešimą, kad prie Lazdynų tilto, kur susilieja (tiksliau, išsiskiria) Oslo gatvė ir Laisvės prospektas, susidūrė autobusas ir 2 automobiliai, be to, pranešėjas įtarė, kad per avariją nukentėjo vienas vairuotojų.

Tačiau paaiškėjo, kad į avariją pateko ne autobusas, o mikroautobusas VW, kuris susidūrė su lengvuoju automobiliu „Rover“.

Žmonės per avariją nenukentėjo.

Jaunos moters vairuojamas „Rover“ ir vyro mikroautobusas „VW Transporter“, pažymėtas  neįgaliųjų ženklu, judėjo viena kryptimi – nuo Lazdynų tilto per Nerį Gariūnų link.

Abu vairuotojai už tilto ketino tęsti kelionę Oslo gatve. Tačiau moters „Rover“ buvo antrojoje juostoje – ji skirta tik sukantiems dešiniau į Laisvės prospektą. „Rover“ paskutiniu momentu ties kelių išsiskyrimu persirikiavo kairėn, kad galėtų kilti ant estakados. Tačiau mašina akimirksniu buvo taranuota trečiąja juosta važiuojančio mikroautobuso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius