Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 11 /13:20

Judrias eismo arterijas jungiančiame Vilniaus žiede „pasibučiavo“ du juodi automobiliai, o senamiestyje partrenkta dviratininkė

Transporto žiede prieš sostinės Edukologijos universitetą penktadienio vidurdienį eismą trikdė klasikinė avarija: vienas į kitą bumptelėjo du juodos spalvos universalai – BMW ir „Toyota“. Tuo tarpu dviračiu važiavusią moterį Vilniaus senamiestyje parbloškė automobilis „Audi“.
Susidūrė du juodi automobiliai – 3-iosios serijos BMW ir „Toyota Avensis“ universalai.
Susidūrė du juodi automobiliai – 3-iosios serijos BMW ir „Toyota Avensis“ universalai. / 15min.lt nuotr.

Penktadienį du juodi automobiliai – 3-iosios serijos BMW ir „Toyota Avensis“ universalai – apie 12 val. susidūrė sostinės centre, T.Narbuto g. ir Konstitucijos pr. žiedinėje sankirtoje.

BMW vairuotojas atvažiavo prospektu ir laukė progos įvažiuoti į žiedą prie vadinamojo Pedagoginio universiteto. Paskui jį sustojo „Toyota“. Pastarojo automobilio vairuotojui pasirodė, kad srautas pajudėjo, tačiau BMW dar nebuvo įvažiavęs į žiedą. Mašinos nestipriai susitrenkė bamperiais.

Dėl smulkios techninės avarijos šioje judrioje vietoje buvo apsunkintos eismo sąlygos. Tačiau vairuotojai greitai sutarė dėl eismo įvykio aplinkybių ir netrukus patraukė transporto priemones.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad šis penktadienis sostinėje iš esmės nėra itin avaringa diena.  

Techninės avarijos pradėtos fiksuoti nuo 8.12 val., iki pietų jų užregistruota iš viso 16.

Vienas iš rimtesnių įvykių, kurio metu nežymiai nukentėjo vyriškis, penktadienį 7.41 val. užfiksuotas Pagiriuose.

Be to, 12.47 val. policijoje gautas pranešimas, kad Vilniaus senamiestyje nukentėjo dviratininkė. Į įvykio vietą Maironio gatvėje, netoli Šv. Onos bažnyčios, išsiųsti greitosios pagalbos ir policijos ekipažai.

Nukentėjusią dviračiu važiavusią, bet automobilio partrenktą moterį medikai skubiai išsivežė į ligoninę. Savo ruožtu „Audi A4“ vairuotojas liko aiškintis įvykio aplinkybių su policininkais. Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius