Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juodojo Drakono metų sutikimas Kaune: pleškėjo sandėliukai, buvo avarijų ir sužeistųjų

Naujųjų metų naktį Kaune užregistruotos dvi didesnės avarijos, yra sužeistų. Įtariama, kad dėl neatsargaus elgesio su fejerverkais užsidegė negyvenamosios patalpos miesto centre.
A.Mickevičiaus g. paliktas sudaužytas automobilis.
A.Mickevičiaus g. paliktas sudaužytas automobilis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties budinti gydytoja portalui sakė, jog Naujųjų naktį didesnių incidentų, dėl kurių kreiptasi pas medikus, nebuvo.

Vienas septyniolikmetis pristatytas apdegusia plaštaka nuo petardos, medikų pagalbos dažnai prašė šventinių svaigalų padauginę ir namuose ar svečiuose susižaloję kauniečiai.

Į Kauno klinikas naktį atvežti trys avarijoje ties K.Petrausko ir Savanorių pr. nukentėję žmonės, tarp jų yra nepilnametis. Nelaimė įvyko susidūrus dviems VW markės automobiliams: „Vento“ ir „Golf“. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Taip pat įskaitinė avarija užregistruota M.K.Čiurlionio ir A.Juozapavičiaus gatvių sankryžoje. Techninių avarijų Naujųjų naktį būta nemažai, ne visi vairuotojai kreipėsi į policiją.

15min.lt sekmadienio ryte A.Mickevičiaus gatvėje aptiko likimo valiai paliktą apynaujį, avarijos metu smarkiai sumaitotą „Renault Megane“ automobilį.

Naujųjų metų naktį Kaune užregistruotos dvi didesnės avarijos, yra sužeistų. Įtariama, kad dėl neatsargaus elgesio su fejerverkais užsidegė negyvenamosios patalpos miesto centre.

Ugniagesių duomenimis, naujametiniuose gaisruose Kaune žmonės nenukentėjo, nors ekipažai buvo kviečiami ne kartą. Daugiausia degė sandėliukai, šiukšlių konteineriai: kaip manoma, gaisrai kilo dėl neatsargaus elgesio su pirotechnika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius