Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarke iš areštinės pabėgti bandę vyrai sukėlė gaisrą

Jurbarko policijos komisariate sulaikyti 4 vyrai padegę striukę sukėlė gaisrą. Taip jie bandė pabėgti iš areštinės.
Už grotų
Už grotų / 123rf.com nuotr.

Kaip praneša Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, vasario 13 dieną, apie 23.27 val., Jurbarko rajono policijos komisariate kilo gaisras. Jį sukėlė laikino sulaikymo patalpose buvę vyrai.

Administracine tvarka pagal atskirus pažeidimus sulaikyti 32-ejų, 24-erių, 30-ies ir 63-ejų metų vyrai padegė striukę. Budintiems pareigūnams atidarius duris ir bandant gesinti gaisrą, vyrai, pasinaudoję proga, bandė pabėgti iš komisariato pastato.

Tačiau pabėgimo planas nepavyko – pareigūnai panaudojo specialiąsias priemones ir gudruolius sulaikė bei perkėlė į kitas patalpas.

Dabar jiems teks atsakyti ne tik už ankstesnius pažeidimus, dėl kurių ir buvo sulaikyti. Atsakomybė gresia ir už tyčia sukeltą gaisrą.

Nelaimės metu aprūko sulaikymo patalpos sienos ir lubos. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnio 2 dalį. Už tai pažeidėjai gali būti baudžiami areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius