-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarko rajone dingęs vyras buvo nužudytas: bylos tyrimo eiga – kaip filme

Marijampolės apskrities pareigūnai išaiškino vyro nužudymą, ketvirtadienį skelbia Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyris.
Policijos reidas
Asociatyvi iliustracija / Marijampolės apskr. VPK

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai išaiškino gegužės mėnesio pradžioje Jurbarko rajone įvykdytą vyro nužudymą.

Nužudytasis vyras buvo dingęs be žinios nuo š. m. gegužės 13 d.

Vyras jau kuris laikas gyveno vienas sode, esančiame Jurbarko rajone, Greičių kaime. Paprastai su juo telefonu susisiekdavo žmona, tačiau tądien su vyru susisiekti jai nepavyko, o nuvykus į sodo namelį, jo ten nerado. Buvo dingęs ir asmeniui priklausęs automobilis „Chrysler Grand Voyager“.

Įtarimų, kad dingęs vyras gali būti nužudytas sukėlė tai, kad minėtas automobilis rastas Lumpėnų kaime (Pagėgių sav.), o juo važinėjo kitas asmuo, į minimą kaimą atvykęs aiškintis santykių. Į kilusį konfliktą buvo iškviesti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, kurie ir rado paieškomą automobilį, tačiau įtariamasis buvo pasišalinęs.

Glaudžiai bendradarbiavę teisėsaugininkai, taikydami įvairias viešo ir neviešo pobūdžio priemones, atkakliai sekė vyro pėdomis.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, padedami Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jurbarko rajono policijos komisariato pareigūnų, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės kinologų, Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio bei Viešvilės užkardų kinologų, Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnų, bei glaudžiai bendradarbiaudami su Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroru, taikydami įvairias viešo ir neviešo pobūdžio priemones, atkakliai sekė vyro pėdomis.

Toks efektyvus teisėsaugos institucijų bendradarbiavimas greitai davė rezultatų ir įtariamasis buvo sulaikytas.

Įtariamasis – gerai žinomas policijai, anksčiau teistas už išžaginimą ir atlikęs bausmę įkalinimo įstaigoje.

Prie vyro sulaikymo daug prisidėjo ir Jurbarko gyventojai bei viešoji įstaiga „K9 paieška“.

Prie vyro sulaikymo daug prisidėjo ir Jurbarko gyventojai bei viešoji įstaiga „K9 paieška“, kuriems pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir laiku teisėsaugos institucijoms perduotą svarbią informaciją.

Šiuo metu tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras. Marijampolės apylinkės teismas įtariamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Marijampolės apskrities policija reiškia nuoširdžią užuojautą nužudytojo artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius