-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jusevičių kaimo garažų komplekse, į kurį dažnai užsuka vilkikai, pareigūnai aptiko virš 600 litrų dyzelino

Patikrinę vieną garažų kompleksą policininkai rado 630 l dyzelino. Viename iš garažų buvęs vyriškis paaiškino, kad degalai priklauso jam, dalį dyzelino nusipirko Lietuvoje, kitus iš ruso.
Degalai
Degalai / Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Degalai
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Degalai

Kalvarijos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai, turėdami   gyventojų suteiktą informaciją, kad Kalvarijos savivaldybėje, Jusevičių kaime esančių garažų komplekse, į vieną iš garažų dažnai užsuka vilkikai su Rusijos Federacijos ir Baltarusijos registracijos valstybiniais numeriais, ketvirtadienį patikrino Jusevičių kaime esantį garažų kompleksą.

Patikrinimo metu viename iš garažų policijos pareigūnai rado ir išėmė 630 litrų dyzelino. Garažo viduje buvęs A.Š (gim. 1973 m.) paaiškino, jog talpos su dyzelinu priklauso jam, o dyzeliną įsigijęs iš Rusijos Federacijos piliečio ir dalį nusipirko Lietuvoje. Už dyzelino įsigijimą ir laikymą pažeidžiant nustatytą tvarką A.Š. atžvilgiu pradėta administracinė teisena.

Marijampolės apskrities VPK praneša, kad 2013 m. per sausio vasario mėn. Kalvarijos policijos komisariato policijos pareigūnai iš nelegalios apyvartos išėmė 2 tūkst. 650 l dyzelino, kuris buvo saugomas pažeidžiant nustatytą tvarką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius