Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Veselka, paklaustas apie sudaužytą automobilio žibintą, atšovė: „Mačiau, jūsų kelnaitės nešvarios“ (audio, apklausa)

Žiemą kaimyno automobilį atakavusio parlamentaro Juliaus Veselkos transporto priemonė ir vėl apgadinta. Penktadienį 15min.lt skaitytojas Andrius užfiksavo, kad J.Veselkos „Vokswagen Passat“ galinis žibintas – sudaužytas.
Julius Veselka
Julius Veselka / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

„Penktadienį ryte prie Eismo priežiūros tarnybos pamačiau Seimo narį Julių Veselką. Taip pat sudaužytą jo automobilio galinį žibintą. Būtų įdomu, į kokį eismo įvykį jis šį kartą įsivėlė“, – rašo skaitytojas laiške redakcijai.

15min.lt žurnalistė, pabandžiusi išsiaiškinti, kas šįkart nutiko tautos atstovui, nustebo, kai į klausimą „Kaip jį (galinį žibintą – 15min.lt) išdaužėte?“ išgirdo dviprasmišką atsakymą: „Aš mačiau – jūsų kelnaitės nešvarios.“

Taip ir neatsakęs į pateiktą klausimą, tautai atstovaujantis J.Veselka padėjo telefono ragelį.

Skyrė baudą

Vilniaus kelių policijos pareigūnai penktadienį Seimo nariui J.Veselkai skyrė 50 litų baudą. Seimūnas nubaustas už tai, kad vasario 18 d., atvykęs aiškintis dėl sukeltos avarijos, savo automobilį kelių policijos kieme paliko neįgaliųjų vietoje.

15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr./Parlamentaro Juliaus Veselkos automobilis
15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr./Parlamentaro Juliaus Veselkos automobilis

15min.lt jau skelbė, kad vasario pirmoje pusėje daugiabučio namo kieme Viršuliškėse Seimo narys apgadino kaimyno automobilį. Apgadinto automobilio savininkas, pamatęs pavojingai kieme manevruojantį parlamentarą, įjungė vaizdo kamerą ir spėjo nufilmuoti avariją. Vaizdo medžiagą jis perdavė policijai.

Pasiaiškinti į policiją atvažiavęs parlamentaras vėl nusižengė – mašiną pastatė neįgaliesiems skirtoje vietoje. To iš pradžių nepastebėjo nė patys policininkai. Tačiau pažeidimą užfiksavo žurnalistai.

J.Veselkai už sukeltą avariją vasario 18 d. buvo skirta 100 litų bauda. Sutvarkius dokumentus, seimūnas išvažiavo savo keliais.

Žiniasklaidai paskelbus, kad Seimo narys vėl padarė pažeidimą, pareigūnai iš televizijų paprašė vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kad J.Veselka pažeidė KET. Tačiau kaip penktadienį sakė Vilniaus kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės vadas Marius Putrimas, vaizdo įrašų neprireikė.

„Pareigūnas, kuris tąkart apžiūrėjo Seimo nario automobilį, parašė tarnybinį pranešimą. J.Veselka šiandien (penktadienį – red. past.) ir pats neneigė pastatęs automobilį neįgaliųjų vietoje. Jis prisipažino, nuoširdžiai gailėjosi. Jam už šį pažeidimą skirta 50 litų bauda“, – sakė M.Putrimas.

 

VIDEO: 15min.lt: J.Veselkos frazė apie kelnaites

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius