Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kai Druskininkų policijos komisariate pareigūnai iš sulaikyto girto kauniečio atsisakė paimti 30 litų kyšį, šis policininkams pabandė įbrukti 15 eurų

Druskininkų policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir apklausė kaunietį, bandžiusį papirkti pareigūnus.
Eurai
5 eurų banknotas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Alytaus apskrities VPK, pirmadienį apie 0.05 val. iš kavinės „Eglė“ dėl viešosios tvarkos pažeidimo į policijos komisariatą pristatyti neblaivūs Ž.M. (gim. 1974 m.) ir A.B. (gim. 1959 m.). Druskininkiečiui Ž.M. Buvo nustatytas 2,49 prom. girtumas, Kauno r. gyventojui A.B. – 2,77 prom.

Sulaikytajam A.B. buvo pradėta administracinė teisena dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešosiose vietose arba girto pasirodymo viešosiose vietose.

Apie 0.30 val. Druskininkų policijos komisariato patalpose prie budėtojų langelio, priėjęs A.B. iš kelnių kišenės išsiėmė 10 litų ir 20 litų nominalo kupiūras, kurias padėjo ant darbinio stalo.

Vyriškis buvo perspėtas, kad už siekimą papirkti policijos pareigūnus numatyta baudžiamoji atsakomybė. Pinigus policininkai atidavė sulaikytajam, kuriuos pažeidėjas įsidėjo į kelnių kišenę.

Po kelių minučių A.B. vėl priėjęs prie langelio vėl bandė išsitraukti pinigus. Policijos pareigūnas pilietį perspėjo dar kartą. Tačiau A.B. į perspėjimą nereagavo ir išsitraukė tris kupiūras po 5 eurus. Pinigus vyras vėl padėjo ant darbinio stalo.

Dėl bandymo papirkti pareigūnus Druskininkų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius