Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai du vairuotojai sunkvežimį ima lenkti tuo pačiu metu: „Ford“ – pakelės griovyje

Šilutės rajone su niekuo nesusidūręs lengvasis automobilis nulėkė nuo kelio. Avarija įvyko tuomet, kai „Ford“ vairuotojas ėmė lenkti kitą lengvąjį automobilį, o pastarasis kaip tik tuo metu ryžosi lenkti sunkvežimį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Ši eismo nelaimė užfiksuota pirmadienio popietę Šilutės rajone, netoli Traksėdžių gyvenvietės. Nuo kelio Šilutė–Klaipėda nulėkė lengvasis automobilis „Ford“.

Paaiškėjo, kad šiuo keliu ta pačia kryptimi judėjo trys transporto priemonės: vilkikas su puspriekabe, lengvasis automobilis ir minėtasis fordas. Pastarojo patyręs vairuotojas (gim. 1953 m.) nutarė, kad taip lėtai važiuoti jam netinka – ketino iš pradžių aplenkti mašiną, o tada ir sunkvežimį. Pradėjęs manevrą „Ford“ vairuotojas pamatė, kad tą patį jau daro ir kito automobilio vairuotojas, tikriausiai nepasižiūrėjęs į galinio vaizdo veidrodėlį.

Vengdamas smūgio į dešinį šoną, „Ford“ savininkas ėmė trauktis kuo arčiau priešpriešinės juostos krašto. Tačiau kelkraštyje automobilį sumėtė ir nevaldomas jis vertėsi.

Į nelaimės vietą atvyko greitoji pagalba, tačiau rimtesnių sužalojimų, be sumušimų ir nubrozdinimų, medikai vairuotojui nenustatė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius