Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai mašinos pirkimas – vieni nervai

Telšių ir Marijampolės apskričių pareigūnai praneša apie atvejus, kai automobilio įsigijimo džiaugsmą pirkėjams aptemdė netikėti konfliktai.
Avarijos vietoje
Neretai automobiliai kelia daugiau rūpesčių nei džiaugsmo. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Konfliktas

Kaip penktadienį pranešė Marijampolės apskrities VPK, į pareigūnus kreipėsi R.R. (gim. 1981 m.), gyvenanti Maldynų kaime (Vilkaviškio sav.).

Pareiškėja pasiskundė, kad dar birželio 14-ą dieną, nusipirkusi automobilį „VW Golf“ (v/n EZH 243), jį dėl gedimo patikėjo sutvarkyti D.Š.

Tačiau pastarasis, anot pareiškėjos, suklastojo pirkimo-pardavimo sutartį ir užregistravo transporto priemonę savo patėvio vardu!

Galimai įvykdytą vyriškių aferą tiria policija.

Dar apie vieną incidentą, susijusį su naujai įsigytu automobiliu, penktadienį informuoja Telšių apskrities VPK. Pareigūnams pranešta, kad Telšiuose, Tryškių gatvėje, viename gyvenamajame name įvyko rimtas konfliktas tarp pareiškėjos S.M. ir jos dukters.

Pasirodo, telšiškė nupirko automobilį iš savo pinigų, tačiau užrašė jį dukros vardu. Susiklosčius tokiai situacijai, tarp motinos su dukra įsiplieskė nesutarimai, kurių be policijos išspręsti nepavyksta. Telšių pareigūnai mėgina įsigilinti į šeiminių nesutarimų priežastis ir subtilybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius