Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaimyno paieškos Kaune baigėsi lavono jo bute radimu: gėrė tol, kol numirė?

Lapkričio 19 dieną Kauno policija sulaukė susirūpinusių pranešėjų skambučio – dingo kaimynas. Atvykę į dingusiojo butą jie atrado ne tik asmenį, kurio ieškojo gyventojai, bet ir kito vyro lavoną. Mirties priežastis – ilgai besitęsusios išgertuvės?
Alkoholio vartojimas
Alkoholio vartojimas/ Asoviatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Trečiadienį Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo apie lapkričio 19 dieną 12.45 valandą gautą pranešimas iš policijos komisariato. Pranešta, kad reikalinga pagalba atidaryti vieno buto V.Landsbergio-Žemkalnio gatvėje duris.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, duris atidarė pats viduje buvęs vyriškis. Problema, rodos, buvo išspręsta, tačiau užėję į viduje specialiųjų tarnybų darbuotojai lovoje aptiko nenustatytos tapatybės vyro lavoną. Kodėl asmuo buvo užsibarikadavęs su mirusiu žmogumis buto viduje?

Keistą situaciją sutiko paaiškinti Kauno apskrities policija. 15min jos atstovai paaiškino, kad lapkričio 19 dieną apie 12.20 valandą gautas pranešimas, jog Kauno V.Landsbergio-Žemkalnio gatvėje esančio namo gyventojai seniai matė kaimyną. Pranešėjai baiminosi, kad šiam galėjo kažkas atsitikti.

Galiausiai buto savininkas, pasak policijos, pats atidarė duris, tačiau buvo neblaivus. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – net 3,09 prom.

Pareigūnams teiraujantis, ar vyrui nieko nenutiko, bute rastas gulinčio 1971 metais gimusio vyro kūną, kuriam buvo konstatuota mirtis.

Išorinių smurto požymių tyrėjai nenustatė.

Paklaustas, ką reiškia toks radinys, buto savininkas paaiškino, kad kartu su tuo asmeniu, kuris vėliau buvo rastas miręs, vartojo alkoholį ir manė, jog draugas tiesiog miega.

Kauno apskrities VPK pareigūnai dėl šio įvykio atlieka tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius