-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip įvyko BMW avarijos Pilaitėje: X5 važiavo per raudoną, o į „BMW 530“ rėžėsi girtuoklio „Opel“

Sekmadienį Vilniaus Pilaitėje užfiksuotos dvi avarijos, ir nė viena neapsiėjo be BMW bei policijos. Pirmadienį sostinės policija suteikė detalesnę informaciją, kas ir kodėl abiem atvejais atsitiko. Vienos avarijos kaltininku tapo neapdairus BMW X5 visureigio vairuotojas, o kitas BMW savininkas apmaudžiai nukentėjo nuo girtuoklio su „Opel Astra“
avarijos-su-bmw-automobiliais-pilaiteje
BMW visureigio avarijos vietoje

Abiejų eismo įvykių padariniai užfiksuoti 15min skaitytojo Dariaus automobilyje įrengtu vaizdo registratoriumi.

„Opel“ vairuotojas įpūtė 2,7 promilės. O per VW ir BMW susidūrimą sužeistos abiejų automobilių keleivės.

2017-07-02 apie 11.18 val. Vilniuje, Pilaitės pr. 27, G.G. (gim. 1964 m.), būdamas neblaivus (alkoholio matuokliu „Alcotest 6810“ nustatytas 2,69 promilės girtumas, o Vilniaus PLC tyrimui paimtas kraujo mėginys), vairuodamas automobilį „Opel Astra“, nesilaikė atstumo ir atsitrenkė į priekyje lėčiau važiavusį automobilį BMW 530.

Eismo įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai, žmonės nenukentėjo, pirmadienį 15min informavo Vilniaus apskrities VPK.

2017-07-02 apie 13.23 val. Vilniuje, šviesoforu reguliuojamoje Pilaitės pr. ir Papilėnų g. sankryžoje, jaunas vyras (gimęs 1987 m.), vairuodamas automobilį BMW X5, įvažiavo į sankryžą esant draudžiamam raudonam šviesoforo signalui ir susidūrė su kertamuoju keliu (esant leidžiamam žaliam šviesoforo signalui) važiavusiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu vilniečio, gimusio 1971 m.

Įvykio metu nukentėjo automobilio „Passat“ keleivė (gim. 1968 m.), kuri išleista iš ligoninės nustačius krūtinės ląstos ir galvos sumušimus. Kliuvo ir visureigio BMW X5 keleivei (gim. 1987 m.), kuriai medikai nustatė galvos sumušimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius