Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaišiadorių policija vis dar ieško dingusio Romo Kundroto: neranda jau daugiau nei metus

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai toliau vykdo Romo Kundroto, gimusio 1961 metais, paiešką. Artimiesiems su vyru nepavyksta susisiekti nuo 2018 metų birželio 6 dienos. Vyras neturėjo pastovios gyvenamosios vietos, tačiau, turimais duomenimis, pastaruoju metu gyveno Kaišiadorių rajone.
Romas Kundrotas
Romas Kundrotas / Kauno apskr. VPK

Vykdant intensyvius dingusiojo R.Kundroto paieškos veiksmus, vyro rasti ar artimiesiems su juo susisiekti nepavyko iki šiol.

Dingusiojo požymiai: apie 165 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, su ūsais, ant vienos iš kojų blauzdos buvo maždaug delno dydžio randas, taip pat šiam asmeniui buvo amputuoti vieno piršto, galimai smiliaus, dveji pirštakauliai (falangos).

Asmenis, mačiusius ar žinančius Romo Kundroto buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 63 623, (8 37) 303 450 arba rašyti el. paštu arturas.biguzas@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius