Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaišiadorių rajono įmonės teritorijoje aptikta nelegali degalinė

Ketvirtadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai atliko patikrinimą individualioje įmonėje „Tvorlitus“. Kaišiadorių r., Kruonio sen., Ginteikiškių k., esančiose įmonės gamybos padalinio patalpose pareigūnai aptikto nelegalią degalinę.
Talpyklos su dyzelinu
Talpyklos su dyzelinu / Kauno apskrities VPK nuotr.
Kauno apskrities VPK nuotr./Talpyklos su dyzelinu
Kauno apskrities VPK nuotr./Talpyklos su dyzelinu

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, pareigūnai aptiko vieną metalinę (60 cm. aukščio ir 40 cm. skersmens), tris 1 tūkst. l talpos plastikines ir penkias 200 l talpos metalines, talpyklas su skysčiu turinčiu dyzelino kvapą.

Taip pat patikrinimo metu rastas 12V degalų siurbliukas su degalų pylimo pistoletu.

Patikrinimo metu rasti degalai su talpyklomis bei degalų siurbliukas paimti saugoti, o dėl šio įvykio pradėta administracinės teisės pažeidimo bylos teisena dėl disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, pažeidžiant nustatytą tvarką.

Kauno apskrities policija primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50.

Taip pat, pastebėjus daromą nusikaltimą, ką nors įtartina gatvėje, kieme ar prie namų, sulaukus įtartinų skambučių ir pan., bet kuriuo paros metu policijai apie tai pranešti galite nemokamu bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius