Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaišiadoryse gelbėtojai iš vandens ištraukė vyriškį, Pakruojyje – šunį

Ugniagesiai gelbėtojai iš vandens pilno griovio sekmadienį Kaišiadoryse ištraukė vyriškį. Pakruojyje ugniagesiai iš upelio traukė šunį.
Plonas ledas
Užšalęs vandens telkinys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt žurnalistą informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, apie 13.48 val. Kaišiadorių ugniagesiai iš greitosios pagalbos medikų gavo pranešimą, kad Gedimino gatvės pradžioje, vandens pilname neužšalusiame griovyje, guli vyriškis.

„Medikai patys negalėjo pasiekti vyro, todėl paprašė mūsų pagalbos. Gelbėtojai nubrido iki žmogaus, jį išnešė į sausumą ir perdavė medikams“, – pasakojo ugniagesiai.

Neilgai trukus, apie 14.44 val., Pakruojo ugniagesiai gavo pranešimą, kad į upę ties S.Dariaus ir S.Girėno gatve įkrito šuo.

Gelbėtojai nuvyko nurodytu adresu ir šunį ištraukė.

Iš vandens traukti žmogų ugniagesiams teko ir šeštadienį. Zarasų rajone, Dusetose, upelyje buvo pastebėta moteris. Ji stovėjo iki pusės apsemta vandens.

Ugniagesiai moterį ištraukė, suvyniojo į šiltus apklotus. Tačiau atvykus medikams moteris mirė. Įtariama, kad jos mirties priežastis – kūno atšalimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius