Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaišiadoryse „VW Passat“ rėžėsi į stulpą – kilo gaisras

Lengvajam automobiliui prie pervažos įsirėžus į stulpą, elektrikams teko atjungti energijos tiekimą. Paaiškėjo, kad 22 metų įtariamasis avarijos kaltininkas buvo neblaivus, niekuomet nėra įgijęs teisės vairuoti, o jo transporto priemonė buvo techniškai netvarkinga.
Avarijos vietoje
Asociatyvi iliustracija: į stulpą atsitrenkęs automobilis / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Šeštadienio vakarą 22.03 val. gelbėtojams pranešta, kad Kaišiadorių mieste, Vytauto Didžiojo g. ir Pramonės g. sankryžoje, įvyko rimta avarija.

Gautas pranešimas iš policijos budinčiojo, kad automobilis „įvažiavo į elektros stulpą, užsidegė laidai“.

Atvykus ugniagesiams, degė nutrūkę elektros stulpo laidai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pirmadienį paviešintais duomenimis, degimas dingo, avarinei tarnybai atjungus elektrą. Apie įvykį informuoti asmenys, atsakingi už geležinkelio elektros liniją. Nuo stulpo patrauktas automobilis „VW Passat“, atjungtas akumuliatorius.

Įvykio vietoje policija reguliavo eismą geležinkelio pervažoje.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, įtariamasis avarijos kaltininkas buvo neblaivus. Maža to, jis nėra įgijęs teisės vairuoti, o jo transporto priemonė buvo techniškai netvarkinga.

Apie 21.50 val. Kaišiadoryse, minėtoje gatvių sankryžoje, neblaivus (nustatytas 1,74 promilės girtumas), neturintis teisės vairuoti (nėra įgijęs) 22 metų šio miestelio gyventojas vairavo automobilį „Volkswagen“.

Nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, jis nesuvaldė automobilio, dėl to šis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į elektros stulpą. Įvykio metu sužeisti vairuotojas ir 28 metų keleivis (automobilio savininkas, tikrintis blaivumą atsisakė) išvežti į Kauno klinikas. Automobiliui neatlikta privalomoji techninė apžiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius