Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 10 /2012 11 11

Kaktomuša susidūrus dviem automobiliams Vilniaus rajone sužaloti penki asmenys

Mažiausiai 5 žmonės sužaloti šeštadienį Vilniaus rajone susidūrus dviem automobiliams „Rover 75“ ir „Mercedes-Benz C220“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 16.10 val. įvyko vadinamojo Sudervės kelio atkarpoje įvyko ties Pikutiškių gyvenviete.

Į įvykio vietą išvyko keli policijos pareigūnų ir net keturi greitosios pagalbos ekipažai.

Specialiosioms tarnyboms buvo pranešta, kad sužaloti 5 žmonės. Pirminiais duomenimis, netrukus po skausmingo susidūrimo visi nukentėjusieji buvo sąmoningi.

Prieš eismo įvykį „Mercedes-Benz C220“ važiavo nuo Sudervės, o „Rover 75“ – nuo Avižienių.

Pirminiais duomenimis, „Mercedes-Benz C220“ vairavo 28-erių metų moteris. Liudininkų teigimu, būtent jos vairuojama transporto priemonė kelio vingyje išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į kitą automobilį.

Automobiliu „Rover“ keliavo 4 asmenys, mašiną vairavo 31 metų vyras.

Po susidūrimo transporto priemonės liko važiuojamoje kelio dalyje, užtvėrusios du trečdalius kelio pločio. Transporto grūstys nesusidarė, nes viena eismo juosta faktiškai liko laisva, mašinos lėtai važiavo pro nelaimės vietą. Asfaltas dėl skysčių, išsiliejusių iš sudaužytų automobilių, įvykio vietoje buvo slidus tarsi ledas.

Vilniaus rajono kelių policijos pareigūnai tęsia šios skaudžios avarijos aplinkybių tyrimą.

Papildyta sekmadienį: Policijos departamento atstovai sekmadienį papildomai informuoja, kad lapkričio 10 d. apie 16 val. 10 min. Vilniaus rajone, kelio Bukiškės–Sudervė–Dūkštos 6-ame kilometre, automobilis „Mercedes Benz C 220“, vairuojamas R. N. (gimusios 1983 m.), kelio vingyje, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Rover 75“, kurį vairavo A. L. (gimęs 1981 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Mercedes Benz C 220“ vairuotoja bei automobilio „Rover 75“ vairuotojas ir keleiviai P. L. (gimęs 1951 m.), V. L. (gimusi 1945 m.) (visi dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę) bei P. L. (gimęs 1985 m.), kuris dėl galvos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Dar papildyta: Dar detalesnę informaciją apie šios eismo nelaimės padarinius turi Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Automobilio „Mercedes Benz C 220“ vairuotoja į ligoninę pateko dėl dešinės čiurnos abiejų kulkšnių lūžimo.

Automobilio „Rover 75“ vairuotojas paguldytas dėl kairio raktikaulio ir dubens lūžimo.

Automobiliu „Rover 75“ kartu važiavusiam P.L. (gim. 1951 m.) medikų pagalbos prireikė dėl dubens ir kairiojo alkūnkaulio lūžimo, jis kartu su vairuotoju paguldytas ligoninės traumatologinį skyrių.

O „Rover“ kartu važiavusi V.L. (gim. 1945 m.) dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldyta į ortopedinį skyrių. Tuo tarpu keleivis P.L. (gim. 1985 m.), kaip minėta, dėl galvos muštos žaizdos apžiūrėtas ir paleistas gydytis ambulatoriškai.

VIDEO: 15min.lt - avarija Vilniaus rajone, per kurią sužaloti 5 žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius