-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų naktį girti agresyvūs kauniečiai švaistėsi kumščiais

Ramiau atsikvėpę per Kūčias ir pirmąją Kalėdų dieną, antrosios naktį Kauno policijos pareigūnai turėjo daug darbo. Teko tramdyti tarpusavyje susimušusius, prieš sutuoktinį ranką kėlusius, pareigūnams grasinusius neblaivius kauniečius.
Pyktis
Pyktis. Asociatyvinė nuotrauka / sxc.hu nuotr.

Apie 1 val., Raudondvario plente 27 m. vyriškis pasipriešino policijos patruliams, išplūdo juos necenzūriniais žodžiais. Jis uždarytas į areštinę. Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tuo pačiu metu patruliai gavo pranešimą, kad Šiaurės prospekte esančiame bute mušama aštuoniolikmetė. Nuvykus nurodytu adresu, rastas 30 m. neblaivus vyras, kuris policijos pareigūnus išplūdo necenzūriniais žodžiais, smūgiavo jiems rankomis ir kojomis, sulaikomas aktyviais veiksmais priešinosi. Jis uždarytas į areštinę. Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas
ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas
atliekančiam asmeniui.

Apie 2 val. policija gavo pranešimą, kad name Zarasų gatvėje įvyko muštynės, yra sužalotų asmenų. Apie 2.45 val., iš minėto namo, į gydymo įstaigą dėl durtinių žaizdų pristatyti 18 m., 24 m. ir 23 m. vaikinai. Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Mickevičiaus gatvėje, apie 01.50 val., 31 m. ir  36 m. vyrai, sulaikomi pareigūnų, sudavė policijos patruliui į krūtinę, pradėjo spardytis bei plūsti pareigūnus necenzūriniais žodžiais. Asmenys uždaryti į areštinę. Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Apie 02.40 val. klube, įsikūrusiame V.Putvinskio gatvėje, 35 m. neblaivus kaunietis išplūdo necenzūriniais žodžiais policijos patrulius. Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius