Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalnelio kaimo degtindarys gėralą slėpė ir po lova

Sausio 20 d. Šiaulių apskrities policijos Joniškio komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją apie naminės degtinės fabrikėlį Joniškio rajone, Kalnelio k., atliko kratą 55 metų vyro namuose. Krata patvirtino kriminalistų įtarimus – buvo rastas nemažas naminės degtinės fabrikėlis.
Kalnelio degtindarys gėralą slėpė po lova
Kalnelio degtindarys gėralą slėpė po lova

Policininkų pasirodymas šeimininkui buvo netikėtas, todėl jų vizitui pasiruošti jis nespėjo ir kriminalistai rado apsčiai jo nusikalstamos veikos įrodymų.

Namo miegamajame kambaryje kriminalistai po lova aptiko trisdešimt 200 gramų talpos buteliukų su skysčiu, skleidžiančiu naminukės kvapą.

Įvairios talpos buteliai su analogišką kvapą skleidžiančiais skysčiais buvo išrikiuoti ir virtuvėje, ir pirmojo aukšto hole. Iš čia pareigūnai paėmė 16 alkoholiu pripildytų indų.

Miegamuosiuose kambariuose  pareigūnai rado didelį kiekį cukraus,  be kurio šio gėralo gamyba neapsieina.

Na, o vonios patalpoje, tarp muilų ir šampūnų, trijose talpose pukšėjo 114 litrų raugo naminei degtinei gaminti. Ūkiniame pastate rastas ir naminei degtinei gaminti skirtas aparatas.   

Šeimininkui dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminti gaminimo ir laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o rasta įranga, raugas ir buteliai su alkoholiu paimti.

Penkiasdešimt penkerių sulaukusiam Kalnelio kaimo gyventojui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius