Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalvarijoje degė turguje sukrautos šiukšlės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje buvo įregistruoti 33 gaisrai. Žmonių aukų juose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių pastatus ir kitą turtą. Ugniagesiai dar atliko 17 kitų gelbėjimo darbų ir išgelbėjo keturis piliečius.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienį ryte Vilniuje, Asanavičiūtės gatvėje, gaisras kilo dviejų aukštų prekybos paskirties pastate. Per gaisrą išdegė antrame aukšte bendro naudojimo patalpa, sudegė spinta ir joje sukrautos šiukšlės, aprūko koridorius, vandeniu buvo supiltos pirmame aukšte esančios vaistinės ,,Farma” patalpos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Klaipėdos rajono Dovilų seniūnijoje esančioje sodų bendrijoje ,,Agluona” vidurdienį užsiliepsnojo sodo namelis su mansarda. Gaisro metu pradegė namelio stogas, aprūko vidus, taip pat sudegė šalia namelio stovėjęs medinis lauko tualetas, nuo kurio ir užsidegė pastatas.

Dėl automobilio kuro sistemos gedimo popiet Panevėžio rajono Naujarodžių kaime D. Šlekonio individualios medienos apdirbimo  įmonės ,,Medis” teritorijoje užsidegė neeksploatuojamo sunkvežimio KAMAZ kėbule įrengtas kėlimo mechanizmas. Gaisro metu sudegė automobilis ir minėtas keltuvas, apdegė šalia buvusios medienos atraižos.

Dėl automobilio elektros instaliacijos gedimo naktį iš pirmadienio į antradienį apie vidurnaktį Alytuje, Žiburio gatvėje, užsidegė UAB ,,Ribava” sunkvežimis Opel Movano. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, sutrūko ir išdužo priekinis stiklas, žibintai, apdegė variklio dangtis. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovėjęs lengvasis automobilis Audi.

Keli gaisrai pirmadienį kilo dėl neatsargaus žmonių elgesio. Kalvarijoje, Vytauto gatvėje esančioje turgavietės teritorijoje namo pamatuose išdegė ten sukrautos šiukšlės. Klaipėdoje, Jūrininkų ir Taikos gatvių sankryžoje, išdegė miesto savivaldybei priklausanti ir šiukšlių pripilta slėptuvė, o Telšių rajono Luokės miestelyje iš laukų buvo atridentas ir gatvėje padegtas šiaudų rulonas. Laimei, ugnis laiku buvo pastebėta ir greitai užgesinta. Įvykis tiriamas.

Vilniuje, Žalgirio gatvėje, vėlai vakare užsiliepsnojo keli sublokuoti sandėliukai. Per gaisrą sudegė 3 mediniai statiniai, ketvirtą sandėliuką ugnis smarkiai nuniokojo. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Šiauliuose, Pakruojo gatvėje pramonės perdirbimo įmonėje ,,Metaloidas” užsidegė transportavimo juosta, kuri buvo nutiesta iš pastato į lauke esantį konteinerį. Gaisro metu apdegė minėta juosta bei karkasinio pastato apšiltinimo medžiaga, nuardyta dalis stogo ir sienos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius